Op dit moment nemen wij weer nieuwe patiënten aan, voor meer informatie of inschrijven kunt u contact op nemen met de praktijk op telefoonnummer: 0481-372310

 

DE EERSTE AFSPRAAK

Bij uw eerste afspraak voert de tandarts een algemene controle uit en inventariseert hoe gezond uw gebit en tandvlees zijn. Tijdens het eerste bezoek zal de tandarts een aantal vragen stellen over uw algemene gezondheid en eventueel medicatiegebruik. Deze medische anamnese is een verplicht onderdeel van het patiëntendossier. Als het nodig is maken we röntgenfoto’s. Dit om de status van uw gebit nauwkeurig te kunnen vaststellen en volgen.

Als u voor het eerst komt, vragen we uw aandacht voor het volgende:

  • Als zorgverlener zijn we verplicht om het Burgerservicenummer (BSN) van iedere patiënt in onze administratie op te nemen en uw identiteit te controleren. Kunt u bij uw eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas meebrengen?

  • Meldt u zich de eerste keer 5 minuten voor de afgesproken tijd bij onze balie. Wij zullen u vragen om een gezondheidsvragenlijst in te vullen of vragen dit direct aan de balie.

  • Wij beschikken graag over uw gegevens en röntgenfoto’s van de vorige tandarts. Wilt u aan uw vorige tandarts vragen om deze gegevens aan ons te mailen?